Pause!

Jarle har tatt en
pause fra trylling.

Dette for å få tid
til å skrive bøker,
lage filmer og
fullføre andre
prosjekter.

Han har for tiden
ikke mulighet til
å ta på seg trylle-
oppdrag.Close-Up - Unplugged magi!

Når du ser en magiker trylle bort og fram ting på scenen blir du sikkert imponert. Men har du noen gang opplevd en tryllekunstner på kloss hold? Når du står så nært at du kan ta på kortleiken, og det signerte kortet ditt likevel ender opp sammenbrettet i skoen hans - og du så ingen ting - da opplever du magien hundre ganger sterkere!

Nærmagi

I USA er det svært utbredt med Close-Up magi som underholdning. Sverige og Danmark ser ut til å komme etter, men her i Norge er dette fortsatt noe som de fleste ikke har hørt om. Det er både positivt og negativt... Positivt fordi de som ser Jarle i aksjon får en sterkere opplevelse enn de noen gang før har hatt med trylling når de opplever Close-Up magi for første gang. Negativt fordi det er litt slitsomt for Jarle å måtte forklare arrangørene hvordan Close-Up kan være med å gjøre arrangementet deres vellykket.

Selskapet stopper ikke opp

Med et vanlig trylleshow må alle sette seg for å se på showet. De som er i ivrig samtale med andre må avslutte og være stille mens showet pågår. Servering og dans passer heller ikke sammen med et sceneshow. Close-Up tryllingens store styrke er at festen kan fortsette uforstyrret.

Walk-Around Magic

Jarle kan gå rundt og trylle for små grupper på 2 til 5-6 personer om gangen - på engelsk kalt "Walk-Around Magic". De som vil fortsette å prate kan gjøre det. De som er i ferd med å danse, spise eller drikke slipper å bli avbrutt. Men de som vil, kan få et eget lite trylleshow bare for sin lille gruppe, og de involveres i triksene. Close-Up magi er utrolig fleksibelt.

Perfekt som Ice-Breaker

Når store firmaer har sammenkomster for sine medarbeidere er det noen ganger et problem at folk ikke kjenner hverandre. Konversasjonen går tregt, og folk vet ikke helt hva de skal snakke om. I slike situasjoner er Close-Up Walk-Around magi en flott Ice-Breaker. Etter å ha fått delta i et 5-6 minutters mini trylleshow på kloss hold er det ingen tvil om hva de snakker om:

"Så du hvordan han...." 
"Hvordan i all verden kom den dit?"
"Det er ikke mulig." 
"Men jeg holdt jo i den hele tiden."

Bare to begrensninger

Walk-Around magi har bare to begrensninger. Det funker dårlig hvis det spilles høy musikk i lokalet, for Jarle kommuniserer tett med tilskuerne, og hører de ikke hva han sier får de dårlig utbytte av underholdningen. Den andre fienden til Walk-Around magi er dårlig lys. Blir det for mørk er det ingen som ser hva som skjer... I tillegg er det ikke særlig lurt at Jarle opptrer under hovedretten, for det vil bare forstyrre folk. Å legge underholdningen til vordrinken eller kaffen blir alltid mer vellykket.

 Back to home page: http://www.leirpoll.com
Contact information

©2009 Jarle Leirpoll