Pause!

Jarle har tatt en
pause fra trylling.

Dette for å få tid
til å skrive bøker,
lage filmer og
fullføre andre
prosjekter.

Han har for tiden
ikke mulighet til
å ta på seg trylle-
oppdrag.Jarle Leirpolls magiske meritter

Jarle har over 25 års erfaring som magiker, og har med sine egenutviklede triks fått reise verden rundt for å opptre og for å lære bort sine triks og metoder til andre tryllekunstnere.

 

15 land

I 1995 skrev Jarle boka Pocket Power, som fikk strålende kritikker i fagblader over hele verden, og derfor raskt ble en suksess. Med boka kom også forespørsler om foredrag (lectures) fra mange land, og Jarle har gjennomført 5 større turneer hvor han reiser fra klubb til klubb og lærer bort sine egne triks. Boka er skrevet på engelsk, og er oversatt til tysk, fransk og italiensk.

Tryllekongresser

Fordi Jarle finner opp sine egne triks gjør han ikke de samme triksene som andre tryllekunstnere. Dette har gjort ham populær på tryllekongresser, fordi han har noe unikt å komme med. Jarle har vært engasjert til opptredener i USA, England, Tyskland, Frankrike, Danmark, Finland, Portugal, etc, etc.

Årets Tryllekunstner 1997

I 1997 fikk Jarle utmerkelsen Årets Tryllekunstner av Magiske Cirkel Norge for det han hadde oppnådd i sin karriere som magiker og forfatter av tryllebøker. I tillegg har han to andreplasser fra NM i trylling - begge i Close-Up.

Magic Castle, Hollywood

Jarle er den eneste norske magiker som har hatt to engasjement ved den fasjonable restauranten "Magic Castle" i Hollywood - en restaurant som bruker kun trylling som underholdning i sine tre showrom. Han har hatt til sammen 46 show på the Magic Castle!

Card in Mousetrap

Jarle har i tillegg til boka Pocket Power også markedsført et triks som han har funnet opp, nemlig Card in Mousetrap. Dette trikset, hvor det er en musefelle som finner det valgte kortet (som tilskueren har tegnet en mus på), er solgt i over 3000 eksemplarer verden over! Trikset har blitt brukt på TV av tryllekunstnere i mange land!

Artikler i trylleblader

Jarle har hatt artikler på trykk i trylleblader i mange land, og også i de to største tryllebladene i verden, Magic og Genii. Mange av Jarles artikler og essays ligger på Internett, tilgjengelige for tryllekunstnere som vil bli bedre i sitt fag.

President

Fra og med mars 2004 er Jarle Leirpoll president i Nordens eldste forening for tryllekunstnere, Magiske Cirkel Norge.Back to home page: http://www.leirpoll.com
Contact information

©2009 Jarle Leirpoll